Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Δήμος Ορεστιάδας: Ξεκινούν από σήμερα τη λειτουργία τους οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί

Ξεκινούν από σήμερα τη λειτουργία τους οι Δημοτικού Παιδικοί Σταθμοί του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας. Συγκεκριμένα φέτος θα υπάρχει και μια καινούρια εφαρμογή με το όνομα Total School, η οποία αναμένεται να αναβαθμίσει την επικοινωνία με τους γονείς των παιδιών.

Δείτε την ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας ξεκινούν την λειτουργία τους και θα δέχονται τα νήπια από την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021.

Από την Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου 2021,όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονται στην θέση τους ώστε οι Παιδικοί Σταθμοί να προετοιμαστούν κατάλληλα (καθαρισμός & απολύμανση) τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των παιδιών μας.

Επίσης φέτος επιλέξαμε να αναβαθμίσουμε την λειτουργία μας κάνοντας χρήση μιας καινοτόμου εφαρμογής που ονομάζεται Total School. Μία υπηρεσία αναβαθμισμένης επικοινωνίας που θα παρέχεται δωρεάν από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας προς τους γονείς των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στους Παιδικούς Σταθμούς , η οποία ευελπιστούμε να λειτουργήσει σαν μία πολύ όμορφη, ανθρώπινη και δημιουργική γέφυρα επικοινωνίας την νέα σχολική χρονιά.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email