Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Δήμος Ορεστιάδας: 45,87 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός του δήμου για το 2022

Ισοσκελισμένος στα 45.878.000 ευρώ είναι ο προϋπολογισμός του δήμου Ορεστιάδας για το 2022, ο οποίος «πέρασε» κατά πλειοψηφία εχθές από το δημοτικό συμβούλιο.

«Ο προϋπολογισμός μας είναι ισοσκελισμένος, ρεαλιστικός και έχει εγκριθεί από το οικονομικό παρατηρητήριο, ενώ καλύπτει όλες τις ανάγκες του δήμου, από μισθοδοσίες και λειτουργικά υπηρεσιών και δημοτικών επιχειρήσεων μέχρι τις προμήθειες και τα έργα που έχουν προβλεφθεί από το τεχνικό πρόγραμμα», ανέφερε κατά την εισήγησή του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημήτρης Πάλλας.

Για κατάρτιση ενός προϋπολογισμού «διαχείρισης εσόδων-εξόδων» που όμως «εξυπηρετεί τις απευθείας αναθέσεις προς ημετέρους» έκαναν λόγο παρατάξεις της μειοψηφίας, καλώντας επίσης τη δημοτική αρχή να ενισχύσει την κοινωνική της πολιτική, με τα αυξημένα έσοδα από τα ανταποδοτικά τέλη. «Ο προϋπολογισμός μας καταρτίστηκε με απόλυτο σεβασμό μέχρι και το τελευταίο ευρώ, προσπαθούμε να στηρίξουμε την τοπική αγορά, να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, και όλα αυτά μέσα σε πολύ στενά οικονομικά περιθώρια», σχολίασε ο δήμαρχος Ορεστιάδας.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email