Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Δήμος Σαμοθράκης: «Για ποιο λόγο να ισχύσει στο νησί το μειωμένο ωράριο καταστημάτων εφόσον δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησί;»

Με επιστολή του προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη ο Δήμος Σαμοθράκης διαμαρτύρεται για την επιβολή του μέτρου του μειωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης στο ακριτικό νησί. Αναλυτικότερα, ο Δήμος Σαμοθράκης διερωτάται γιατί συμπεριλήφθηκε το νησί ενώ δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί, ενώ τονίζεται πως η εφαρμογή του θα επιφέρει περισσότερα προβλήματα απ’ όσα αυτό καλείται να επιλύσει.

Εκτός των άλλων για τους επαγγελματίες της Σαμοθράκης θα σημάνει μια τρίτη χρονιά οικονομικών ζημιών, καθώς πριν δύο χρόνια είχαν σημειωθεί οι φυσικές καταστροφές, ενώ πέρσι είχε καταγραφεί το μεγάλο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας. Τέλος, στην επιστολή γίνεται λόγος για την μέριμνα που πρέπει να δείξει η Πολιτεία για τις εκατοντάδες επιχειρήσεις και τους εργαζομένους που πλήττονται από την εφαρμογή του εν λόγω μέτρου. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη