Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Δήμος Σουφλίου: Ανακοίνωση για διακοπή υδροδότησης – ίσως και για 4 ημέρες – σε διάφορους οικισμούς!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Σουφλίου αναφορικά με διακοπή υδροδότησης σε διάφορους οικισμούς της περιοχής ευθύνης του, αρχής γενομένης από αύριο και ενδεχομένως μέχρι και 4 ήμερες! Ο λόγος της διακοπής έγκειται σε σοβαρή βλάβη σε γεώτρηση άντλησης πόσιμου νερού και ο δήμος καλεί τους κατοίκους να προβούν σε συλλογή νερού για το εν λόγω διάστημα που θα απαιτηθεί για την αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης! Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε ότι υπάρχει σοβαρή βλάβη στη γεώτρηση άντλησης πόσιμου νερού που βρίσκεται στην περιοχή «Ζεστά Νερά» Φυλακτού, από την οποία υδροδοτούνται οι οικισμοί Φυλακτό, Προβατώνας, Λευκίμη και συμπληρωματικά
το Τυχερό, όπως, επίσης, και η Βιομηχανία Επεξεργασίας ξύλου Ακρίτας Α.Ε. Οι εργασίες για την αποκατάστασή της θα ξεκινήσουν την Τρίτη 21 Ιουλίου το πρωί και λόγω της ιδιαιτερότητας της επισκευής, ενδέχεται να διαρκέσουν έως και τέσσερις ημέρες. Παρακαλούνται οι κάτοικοι των παραπάνω οικισμών να φροντίσουν για τη συλλογή νερού, καθώς από την Τρίτη 21 Ιουλίου θα γίνει διακοπή υδροδότησης».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email