Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Δείτε τι αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου

Τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους/τομεάρχες των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα έχουν την Πέμπτη (18/02) στις 6 το απόγευμα, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα του δήμου Ορεστιάδας κατά της επέκτασης της δομής του Φυλακίου.

Η Επιτροπή, που αποτελείται από τον δήμαρχο Ορεστιάδας και τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή (12/02) και αποφάσισε να συζητήσει και να ενημερώσει εκ νέου τα αρμόδια στελέχη των κομμάτων για τις εξελίξεις σχετικά με τους σχεδιασμούς επέκτασης και αύξησης της δυναμικότητας του Κ. Υ. Τ. και του Προ.Κε.Κ. Α. στο Φυλάκιο, με σκοπό να τους μεταφέρει για μία ακόμα φορά την κάθετη αντίθεση της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της περιοχής στα συγκεκριμένα σχέδια.

Παράλληλα, αποφασίστηκε ο προγραμματισμός δια ζώσης συναντήσεων με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Επιπλέον, πρόθεση της Επιτροπής είναι να παραδώσει στον Πρωθυπουργό το υπογεγραμμένο από χιλιάδες πολίτες και φορείς ψήφισμα με το οποίο δηλώνεται η καθολική αντίθεσή τους σε κάθε σχεδιασμό επέκτασης της δομής του Φυλακίου ή δημιουργίας νέας στον Έβρο και τη Θράκη.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Η επιτροπή αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας ενάντια στην επέκταση του Κ.Υ.Τ
Φυλακίου, συνεδρίασε την Παρασκευή 12/02/2021 και αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ:

– Να προσκαλέσει τους εκπροσώπους/τομεάρχες των κοινοβουλευτικών κομμάτων σε συζήτηση/ ενημέρωση για το θέμα του Κ.Υ.Τ Φυλακίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 18/02/2021 και ώρα 18:00.
– Να επιδιώξει συναντήσεις δια ζώσης με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
– Να ολοκληρώσει άμεσα τη συλλογή υπογραφών και συλλόγων σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής αγώνα, ώστε να κατατεθούν στον κ. Πρωθυπουργό.”

Πηγή: ΕΡΤ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email