Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Δημοσιογράφοι, bloggers και influencers από τη Βουλγαρία στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιογράφους, influencers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και bloggers από τη Βουλγαρία υποδέχτηκε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με στόχο την προβολή της περιοχής και την προώθηση του πανέμορφου δήμου μας στη βουλγαρική αγορά.

Επισημαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη αγάπη κι ενδιαφέρον για τη Θράκη από τους Βούλγαρους γείτονές μας, κάτι που αποδεικνύεται από τις επισκέψεις τους στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια και τις επενδύσεις τους σ΄ αυτήν.

Ο Αντιπρόεδρος της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Αλεξανδρούπολης , Πέτρος Κυριακίδης, σε ανάρτησή του επισημαίνει:

“Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα στον τουρισμό, με στοχευμένη στρατηγική εξωστρέφειας και προβολής του ξεχωριστού τόπου μας και αναζητώντας συνεχώς νέα εργαλεία προβολής, καθώς τα νούμερα υψηλής πληρότητας όλο το έτος το αποδεικνύουν.

Έχουμε την χαρά να υποδεχτούμε ένα ξεχωριστό press trip με μια αποστολή από την γειτονική Βουλγαρία και ανθρώπους εξειδικευμένους στο τουριστικό προϊόν, δημοσιογράφους, influencers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και bloggers με στόχο να προβληθεί ο δήμος μας και οι ομορφιές του από άκρη σε άκρη καθώς και να ζήσουν εμπειρίες γαστρονομικές δίπλα στην θάλασσα.

Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής για τις όμορφες εμπειρίες στους επισκέπτες μας, και τους επαγγελματίες της εστίασης για την φιλοξενία και την αγάπη τους για δήμο μας !! Συνεχίζουμε!”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη