Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Δημοσυνεταιριστική Έβρος: Πρόσκληση σε Ενημερωτική Ημερίδα στα πλαίσια του προγράμματος «Αλιεία & Θάλασσα 2014 -2020»

Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο «Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών στον κεντρικό και νότιο Έβρο» διοργανώνει η Δημοσυνεταιριστική Έβρος Α.Ε. στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Αλιεία & Θάλασσα 2014 -2020». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η Δημοσυνεταιριστική Έβρος Α.Ε. -Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, ενημερώνει ότι την Τρίτη στις 12/10/2021 και ώρα 18.30 μ.μ στο Επιμελητήριο Έβρου (στον 3ο όροφο) στην Αλεξανδρούπολη, θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική Ημερίδα στα πλαίσια της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία & Θάλασσα 2014 -2020» Προτεραιότητα 4 «Αύξηση της απασχόλησης και της εδαφικής συνοχής» η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΘΑ, με τίτλο: «Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών στον κεντρικό και νότιο Έβρο» .

Λόγω των έκτακτων μέτρων κατά την εξάπλωση του κορονοϊού COVID 19 η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν ολοκληρώσει τις απαιτούμενες δόσεις του εμβολιασμού ή έχουν νοσήσει(έως 6 μήνες από την διάγνωση).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη