Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δημοσχάκης: Να στηριχθούν οικονομικά οι παραγωγοί λεβάντας

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προέβη ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Αναστάσιος Δημοσχάκης, διαβιβάζοντας την κοινή επιστολή-ψήφισμα των Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών και Πολυδύναμων Καλλιεργειών Έβρου – Ροδόπης, Αρωματικών Φυτών Χαλκιδικής, του Συλλόγου Παραγωγών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Γρεβενών καθώς και του Κιλελέρ Ν.Λαρίσης!

Στο επίκεντρο αυτής, το αίτημα περί οικονομικής στήριξης των αγροτών – παραγωγών που καλλιεργούν λεβάντα, για την παραγωγή αιθέριου ελαίου και έχουν δεχτεί ιδιαίτερο πλήγμα από την έξαρση της πανδημίας.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

Αξιότιμε Υπουργέ,

Διαβιβάζω συνημμένα για ενημέρωση και τυχόν δικές σας ενέργειες λόγω αρμοδιότητας, την κοινή επιστολή των Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών & Πολυδύναμων Καλλιεργειών Έβρου Ροδόπης, Αρωματικών Φυτών Χαλκιδικής, του Συλλόγου Παραγωγών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Γρεβενών καθώς & του Κιλελέρ, Ν.Λαρίσης!!!

Η επιστολή αφορά στο ζήτημα της οικονομικής στήριξης των παραγωγών της χώρας που καλλιεργούν λεβάντα, εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών που διαμορφώθηκαν λόγω υγειονομικής κρίσης.

Μπορείτε να δείτε την επιστολή των συνεταιρισμών παρακάτω:

[pdfjs-viewer viewer_width=0 viewer_height=800 url=https://focustonevro.gr/wp-content/uploads/2021/01/Επιστολή.pdf download=true print=true fullscreen=false fullscreen_target=false fullscreen_text=”on” zoom=0 search_term=”” ]
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη