Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Διάψευση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Χ. Τοψίδη σε δημοσίευμα – Το χαρακτηρίζει συκοφαντικό και αναληθές  

Με ένα δελτίο τύπου που εστάλη το απόγευμα της Τρίτης 11 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου διαψεύδει δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο τοπικό site evros-news.gr και σύμφωνα με το οποίο ο Χριστόδουλος Τοψίδης φέρεται να είναι εμπλεκόμενος σε περιστατικό και να χτύπησε γνωστή κτηματομεσίτρια της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του site ο κύριος Τοψίδης κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη γιατί νωρίτερα είχε χτυπήσει γνωστή κτηματομεσίτρια της Αλεξανδρούπολης η οποία μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο.     

 Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι:

«Ο κ.Τοψίδης κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη, μετά από τα χτυπήματα που έδωσε στην γνωστή κτηματομεσίτρια της Αλεξανδρούπολης Ματούλα Χατζημιχαήλ, όταν αυτή πήγε να παραδώσει το ακίνητο που νοίκιαζε επί χρόνια στο ισόγειο του κτιρίου του Επιμελητηρίου. Μάλιστα η κ.Χατζημιχαήλ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου εξετάζεται από τους γιατρούς για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της, αλλά και συνταχθεί η έκθεση για την κατάσταση της μετά τον ξυλοδαρμό από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ το 2019.»

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου διαψεύδει το δημοσίευμα και δηλώνει ότι θα ασκηθούν άμεσα όλα τα ένδικα μέσα για την αποκατάσταση της αλήθειας.

 Ακολουθεί το δελτίο τύπου του κ. Τοψίδη:

«Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα, που στρέφεται εναντίον του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου αναφορικά με δήθεν διαπληκτισμό του με πρώην μισθώτρια ακινήτου του φορέα με την οποία υπάρχει ένδικη αντιπαράθεση με το Επιμελητήριο Έβρου επί χρόνια, τονίζουμε ότι αυτό είναι ψευδές, συκοφαντικό και εντελώς αναληθές.

Ενημερώνουμε ότι θα ασκηθούν άμεσα όλα τα ένδικα μέσα για την αποκατάσταση της αλήθειας και θα επανέλθουμε με νεότερα δεδομένα μετά την ολοκλήρωση της σχετικής νομικής διαδικασίας

Το πρωί της Τετάρτης υπήρξαν δηλώσεις και από τις δύο πλευρές στο ραδιόφωνο STATUS 94.2.

Ο δικηγόρος της κτηματομεσίτριας κ. Χατζημιχαήλ έκανε γνωστό ότι την ώρα εκείνη η εντολέας τος κατέθετε μήνυση κατά του κ. Τοψίδη για εξύβριση και ξυλοδαρμό, διαβεβαιώνοντας παράλληλα και ότι δεν υπήρξε δίωξη κατά του Προέδρου του Επιμελητηρίου με την διαδικασία του αυτοφώρου την Τρίτη.

Αμέσως μετά στο ίδιο ραδιόφωνο (STATUS 94.2) ερωτήσεις δέχθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες της κτηματομεσίτριας Ματούλας Χατζημιχαήλ ότι υπέστη ξυλοδαρμό ύστερα από έντονη αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο. Ο κ. Τοψίδης ισχυρίζεται ότι η αντιπαράθεσή τους περιορίστηκε σε έναν πολύ έντονο διάλογο που πιθανόν να φόρτισε ψυχολογικά την κ. Χατζημιχαήλ και ζήτησε βοήθεια από το νοσοκομείο. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν δέχτηκε ότι χειροδίκησε εναντίον της κ. Χατζημιχαήλ. Ο κ. Τοψίδης είπε επίσης ότι η αντιπαράθεσή τους προέκυψε εξαιτίας των απαιτήσεων που έχει το Επιμελητήριο για την αποκατάσταση των φθορών που προκάλεσε η κ. Χατζημιχαήλ, στο κατάστημα που νοίκιαζε από το Επιμελητήριο.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη