Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Διακρίσεις για τον ΝΟΑ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Β. Ελλάδας

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Β. Ελλάδας συμμετείχαν επτά αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης καταφέρνοντας να διακριθούν στα αγωνίσματα που συμμετείχαν. Αναλυτικά:

Συνεπής στο ραντεβού του  για ακόμη μια φορά σε μεγάλες διοργανώσεις  ήταν ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης αφού συμμετείχε με επτά αθλητές και αθλήτριες στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας το οποίο  διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης  υπο την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας  από 3 εως 6 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη .  

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν  οι  Γιαννακίδης Γρηγόρης (14ος) , Γιαννακίδου Δέσποινα (20η), Παπαδάκης Δημήτρης (27η), Καπανίδης Δημήτρης (40η), Χρυσοχόου Μάριος (52η) , Χατζής Δημήτρης (53η) και Φυδανάκη Χριστίνα (59η).  Οι αθλητές του ΝΟΑ άλλοι πιο έμπειροι άλλοι  με την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα  κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε 77 αθλητές  και αθλήτριες  σε μια διοργάνωση πολύ απαιτητική με μικρό αριθμό ιστιοδρομιών.  

Ο Γρηγόρης Γιαννακίδης με την 14η θέση εξασφάλισε την συμμετοχή του στην προεθνική ομάδα optimist και στον αγώνα πρόκρισης εθνικής ομάς που θα διεξαχθεί 14-18 Μαρτίου στο Καλαμάκι ενώ η Δέσποινα Γιαννακίδου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο  στην κατηγορία κορίτσια U13. Συγχαρητήρια σε όλους αθλητές  στον προπονητή της ομάδας και υπεύθυνο της αποστολής Μιχάλη Μιχαηλίδη και στους γονείς συνοδούς και ενθέρμους υποστηρικτές .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email