Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Διακόπηκε λόγω βροχής το Παναθηναϊκός-Νεφτοχίμικ Μπουργκάς

Μία καταρρακτώδης βοχή, που πέρασε και στο εσωτερικό του κλειστού «Ν. Σαμαράς» έβαλε πρόωρο τέλος στον αγώνα Παναθηναϊκός-Νεφτοχίμικ Μπουργκάς που άνοιξε την αυλαία της 3ης ημέρας στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Ν. Ορεστιάδας, που διοργάνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Συγκεκριμένα λίγο πριν την έναρξη του 4ου σετ της αναμέτρησης, όπου η βουλγαρική Νεφτοχίμικ Μπουργκάς είχε προβάδισμα με 2-1 (25-13, 25-27, 25-21) σετ, η ξαφνκή νεροποντή προκάλεσε την οριστική διακοπή του αγώνα, καθώς οι σταγόνες της βροχής πέρασαν στο εσωτερικό του κλειστού, από άκρη σε άκρη, σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδες. Παρά την επιστράτευση  διαφορων μέσων  των διοργανωτών για να συγκρατησουν τα νερά, αυτό δεν κατέστη δυνατό και ετσιποφασίστηκε έπειτα  απο λίγο η οριστική διακοπή του αγώνα. Παράλληλα αναμένονταν η απόφαση για την οριστική τύχη της διοργάνωσης.

Μέχρι εκείνο το σημείο παντως της αναμέτρησης η ομάδα του Μάρτιν Στόεφ, έστω και με τον συνεργάτη του στον πάγκο, Ιβάν Στάνεφ, εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα απουσιών της ελληνικής ομάδας (σ.σ Φαν Γκάρντερεν, Φράγκος) και με όπλο της το σερβίς είχε βάλει τις βάσεις για την μοναδική της επιτυχία στο φετινό τουρνουά.

Στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ο τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλος, που προφύλαξε τον Πρωτοψάλτη, όπως και στην πρεμιέρα του τουρνουά απέναντι στη ρουμανική Ντιναμό Βουκουρεστίου, προχώρησε σε «αλχημείες», με δοκιμές σχημάτων και προσώπων. Συγκεκριμένα  ξεκίνησε με ακραίο δίπλα στον Στ. Μανδηλάρη τον διαγώνιο Νίλσεν, ενώ στη θέση του Δανού «μπόμπερ», έπαιξε ο Μάρκου. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε για λίγο στα άκρα και ο Βουλκίδης.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε παρά την έκπληξή τους, τους δύο παίκτες να αλληλοσυγχαίρονται και να εύχονται χαμογελαστοί καλή επιτυχία στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, εγχώριες και ευρωπαϊκές, απαθανατίζοντας με τα κινητά τους, αυτήν την πρωτοφανή και ασφαλώς δυσάρεστη κατάσταση.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email