Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Διαμαρτυρία Φορέων για την ένταξη της Ροδόπης στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλια απέστειλαν Φορείς της Ροδόπης ( ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου, ο Βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου) διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη του Νομού Ροδόπης με το χθεσινό ΦΕΚ στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου.

Ένταξη, που, όπως τονίζεται στην επιστολή, «προκάλεσε τη δυσαρέσκεια σύσσωμων των δημοτών και των θεσμικών φορέων». Στην επιστολή σημειώνεται μεταξύ άλλων από τους φορείς, ότι διαφωνούν με την εφαρμογή των αυστηρότερων μέτρων στην περιοχή.

Όπως τονίζουν οι φορείς της Ροδόπης, «δεν υπάρχει η παραμικρή επιδημιολογική αιτιολόγηση και σας ζητούμε να λάβετε άμεσα πρωτοβουλία και να αποκαταστήσετε την εύρυθμη λειτουργία της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας στη «λευκή» από κρούσματα περιοχή μας».

Διαβάστε την επιστολή:

[pdfjs-viewer viewer_width=0 viewer_height=800 url=https://focustonevro.gr/wp-content/uploads/2021/03/Επιστολή-Φορέων-Ν.-Ροδόπης-σε-Υφυπουργό-Ν.-Χαρδαλιά-1.pdf download=true print=true fullscreen=false fullscreen_target=false fullscreen_text=”on” zoom=0 search_term=”” ]

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη