Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

“ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ” από το Μουσικό Εργαστήρι Θάσου στην Ορεστιάδα

Τη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Διαπίστωση» θα παρουσιάσει στις 30 Ιανουαρίου, στην Ορεστιάδα, το Μουσικό Εργαστήριο Θάσου. Με την υποστήριξη του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας, η ομάδα της Θάσου θα εμφανιστεί στο θέατρο «Διόνυσος», στις 8 το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας, «για να μεταφέρει τη δική του “Διαπίστωση” για τον φόβο και την ελευθερία», αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης.

Πιο αναλυτικά:

Το Μουσικό Εργαστήρι Θάσου ταξιδεύει στην Ορεστιάδα για να μεταφέρει τη δική του ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ για το φόβο και την ελευθερία. Η μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος, η μουσική και το θέατρο συναντώνται και συνθέτουν μία αλλιώτικη ματιά πάνω στο ζήτημα του φόβου και της ελευθερίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 8 το βράδυ στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, με την υποστήριξη του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας.

Ο αγώνας για ελευθερία δεν περιέχει θρίαμβο γιατί δεν τελειώνει ποτέ“, δηλώνει ο δημιουργός της παράστασης (σύλληψη, σκηνοθεσία) Άγγελος Ζαγοριανός, ο οποίος συμπράττει στη σκηνή με το Γιώργο Χατζή.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email