Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο δήμο Σαμοθράκης για την υπόθεση των 18 μεταδημοτεύσεων…

Μπορεί να δικαιώθηκε και να κατέπεσε στο αρμόδιο δικαστήριο η προσφυγή της έντασης κατά της εκλογικής διαδικασίας του Οκτωβρίου που κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος ζητώντας την επανάληψη των εκλογών, ο νυν δήμαρχος Αθανάσιος Βίτσας είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος σε οτιδήποτε είναι παράτυπο ή σε οποιονδήποτε λειτουργεί μη νόμιμα στο δήμο Σαμοθράκης.

Η υπόθεση των 18 μεταδημοτεύσεων στέλνει σε ΕΔΕ κάποιους δημοτικούς υπαλλήλους για να αποδειχτεί αν όντως προκύπτουν ευθύνες από παραποίηση στοιχείων. Ο δήμαρχος του νησιού γνωστοποίησε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ότι έχει εκκινήσει ΕΔΕ για να εντοπιστεί αν κάποιος ή κάποιοι παρανόμησαν ή όχι και για ποιο σκοπό.

Στόχος είναι, όπως αποσαφήνισε ο κύριος Βίτσας, να ξεκαθαρίσει το τοπίο, τίποτα να μην αιωρείται ή υπονοείται, πόσο μάλλον αν πράγματι κάποιος ή κάποιοι έπραξαν παρανόμως να συνεχίσουν να εργάζονται στο δήμο, έχοντας χαθεί η εμπιστοσύνη και έχοντας παύσει η τήρηση του υπαλληλικού κώδικα. Το αποτέλεσμα της ένορκης διοικητικής εξέτασης θα καθορίσει ή όχι εξελίξεις, μέχρι τότε τα σενάρια θα δίνουν και θα παίρνουν…

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email