Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Διατηρείται η αστάθεια την Κυριακή με τοπικές μπόρες ισχυρότερες τις απογευματινές ώρες

Την Κυριακή τοπικές μπόρες το πρωί στην ανατολική χώρα, το μεσημέρι-απόγευμα καταιγίδες στα ηπειρωτικά, το βράδυ βελτίωση

Κυριακή 12-6-2022
Καιρός: Τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θράκη, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, κι από το μεσημέρι στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Τα φαινόμενα το βράδυ εξασθενήσουν. Στα νησιά του Ιονίου σχεδόν αίθριος καιρός.

Άνεμοι: Βοριάδες μέτριοι έως ισχυροί, στο Ιόνιο 5-7, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στα ηπειρωτικά από 13 έως 29, στα παραθαλάσσια και στα νησιά από 17 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη τις πρωινές ώρες ηλιοφάνεια, το μεσημέρι-απόγευμα πρόσκαιρη συννεφιά με τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι Βοριάδες μέτριοι 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική τις πρωινές ώρες αίθριος, το μεσημέρι-απόγευμα συννεφιά με τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι Βοριάδες μέτριοι 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς.

Δευτέρα 13-6-2022
Τις πρωινές ώρες συννεφιά με τοπικές μπόρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά και το απόγευμα τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι Βοριάδες στα πελάγη 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς.

Τρίτη-Τετάρτη 14-15/6/2022
Καλός καιρός έως το μεσημέρι σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά αναμένεται συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι Βοριάδες στα πελάγη 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς.

ΠΗΓΗ:makthes.gr – Μιχάλης Σιούτας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email