Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Διδυμότειχο: Πλήθος κόσμου στην 20η και επετειακή λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών (photo)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Διδυμότειχο στο χώρο έμπροσθεν του Ηρώου Διδυμοτείχου η 20η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργάνωσε ο ΣΕΑ Διδυμότειχου «Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου», σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου υπό την Αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου:

 Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν με μεγάλη όρεξη και χαρά και αφού μοιράστηκαν μπλούζες και δάδες, πεζοί και μοτοσικλετιστές, ακολούθησαν μια διαδρομή γύρω και μέσα στην πολη, μεταφέροντας παντού το μήνυμα της αιμοδοσίας καταλήγοντας  πάλι, στο χώρο του Ηρώου, όπου άναψε ο βωμός με την Φλόγα της Αγάπης των Εθελοντών Αιμοδοτών.

   Στη 20η και επετειακή λαμπαδηδρομία επιβραβεύτηκαν για την συνεχή τους παρουσία οι αθλητικοί σύλλογοι που δίνουν πάντα το παρών. Οι οποίοι είναι οι εξής: Α.Σ. ΒΟΡΕΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ, Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου, Taekwondo ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ, ‘’ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ’’ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΤAEKWONDO, Α. Σ. «Δύναμη» Διδυμοτείχου και την ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (ΛΕΜΟΔΙ). Και τέλος βραβεύτηκε και η Διοικητής Α/Α΄ Πουρναρά Αναστασία για την ουσιαστική της προσφορά στην αιμοδοσία.

    Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Πατήρ Σουργουτζίδη Κώστα, τον Βουλευτή Έβρου Δημοσχάκη Αναστάσιο, τον Δήμαρχο Χατζηγιάννογλου Ρωμύλο και την Α/Α’ Πουρναρά Αναστασία.

   Επίσης ευχαριστούμε από καρδίας την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τοπικό τμήμα Διδυμοτείχου, τον Δήμο Διδυμοτείχου και όλους τους συμμετέχοντες που συνέβαλλαν στην λαμπαδηδρομία.   

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη