Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Διδυμότειχο: Πράξη αγάπης και προσφοράς από την Εθελοντική Ομάδα ΑποΔΙΔω-Συγκέντρωση ρούχων και φαρμάκων γι’ αυτούς που το έχουν ανάγκη

Μια σημαντική πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς διοργανώνεται από την Εθελοντική Ομάδα ΑποΔΙΔω, συγκεντρώνοντας ρούχα και φάρμακα για τα άτομα που τα έχουν περισσότερο ανάγκη. Ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τη βοήθεια του από την Τετάρτη 21/04 και μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 28/04, στο ισόγειο του Δημαρχείου Διδυμοτείχου, ενώ τα ρούχα και τα φάρμακα θα διατεθούν στην «Τράπεζα Ἀγάπης» Ἱ.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου, την «Τράπεζα Ρούχων και Κλινοσκεπασμάτων» και το «Κοινωνικό Φαρμακείο» Διδυμοτείχου.

Η Εθελοντική Ομάδα Διδυμοτείχου καλεί λοιπόν, τους πολίτες να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτή για το κοινωνικό όφελος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Από την Τετάρτη 21/04 και μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 28/04, συγκεντρώνουμε  φάρμακα και ρούχα παιδικά κι ενηλίκων.

Καθημερινά από: 07:00 – 15:00

στο ισόγειο του Δημαρχείου Διδ/χου (Βασ. Γεωργίου & Ορφέως 1)

Για την παραλαβή της δωρεάς σας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καλείστε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 6986086415.

Τα φάρμακα και τα ρούχα θα διατεθούν στην «Τράπεζα Ἀγάπης» Ἱ.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου (καθημερινῶς σιτιζόμενα ἄτομα 60), την «Τράπεζα Ρούχων και Κλινοσκεπασμάτων» και το «Κοινωνικό Φαρμακείο» Διδυμοτείχου της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email