Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Διδυμότειχο: 257.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ για την κάλυψη αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου

Νέα χρηματοδότηση ύψους 257.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειάς ΑΜΘ για την κάλυψη αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονία και Θράκης, Χρήστο Μέτιο, μετά από το αίτημα που υπέβαλε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χρήστος Καπετανίδης, με τη συμβολή του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Βασίλη Γαλάνη.

Με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου θα μπορέσει να αποκτήσει το απαραίτητο ιατροτεχνολογικό, πληροφοριακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό για να καλύψει ανάγκες στα χειρουργεία, στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, στη στεφανιαία μονάδα, στη μονάδα τεχνητού νεφρού, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, στους θαλάμους Covid-19 κ.α.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Διαθέτουμε επιπλέον 257.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειάς μας για την κάλυψη αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Τη νέα αυτή χρηματοδότηση εγκρίναμε μετά από αίτημα που υπέβαλε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χρίστος Καπετανίδης, με τη συμβολή του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου, περιφερειακού συμβούλου Έβρου, Βασίλη Γαλάνη.

Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου θα μπορέσει να αποκτήσει έτσι απαραίτητο ιατροτεχνολογικό, πληροφοριακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό για να καλύψει ανάγκες στα χειρουργεία, στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, στη στεφανιαία μονάδα, στη μονάδα τεχνητού νεφρού, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, στους θαλάμους Covid-19, στο εμβολιαστικό κέντρο, στο πνευμονολογικό ιατρείο, στο μικροβιολογικό εργαστήριο, στην ιατρική, νοσηλευτική και διοικητική υπηρεσία, στο φαρμακείο κ.α.

Με την αφορμή αυτή επισκέφτηκα το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και είχα συνάντηση με τον κ. Καπετανίδη και τον κ. Γαλάνη για τα ζητήματα του Νοσοκομείου.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Διαθέτουμε επιπλέον 257.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειάς μας για την κάλυψη αναγκών του…

Δημοσιεύτηκε από Χρήστος Μέτιος στις Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη