Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Δύο ακόμα βραβεία για την Εβρίτικη εταιρεία ΤΙΑΚΑΣ – Η παραδοσιακή Μπάμπο έκλεψε την παράσταση

Η εβρίτικη εταιρεία παραδοσιακών προϊόντων Τιάκας για ακόμη μια φορά κατάφερε να αποσπάσει δύο νέα βραβεία στον διαγωνισμό Meat Innovation Awards 2023 από τη BOUSSIAS events.
Πρόκειται για έναν θεσμό στον οποίο συμμετέχουν γνωστές και διακεκριμένες εταιρείες από όλη την Ελλάδα.

Στόχος των διοργανωτών να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής, της πώλησης κρέατος και των υποπροϊόντων αυτής.


Η εταιρεία Τιάκας κέρδισε το Χρυσό βραβείο στην Κατηγορία «επιχείρηση παραγωγής προϊόντων με βάση το κρέας» και το Ασημένιο βραβείο με ένα από τα αγαπημένα προϊόντα του Έβρου που είναι η παραδοσιακή Μπάμπο η οποία «φεύγει» και από αυτόν τον διαγωνισμό προσθέτοντας ακόμη ένα βραβείο στο… βιογραφικό της.


Η κατάκτηση αυτών των βραβείων αποτελεί σημαντική επιβράβευση της προσπάθειας των ανθρώπων της οικογένειας Τιάκας καθώς και των συνεργατών της που κρατάει εδώ και δεκαετίες στο να διατηρήσει την ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και την τεχνολογία δημιουργώντας προϊόντα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την παράδοση του τόπου μας, τον Έβρο.

Η Τελετή Απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

Τα βραβεία της εταιρείας παρέλαβε η Δωροθέα Τιάκα – Υπεύθυνη Ανάπτυξης Αγορών. Η ίδια δήλωσε: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί νιώθουμε ότι κάθε φορά που συμμετέχουμε σε παρόμοιους διαγωνισμούς εκπροσωπούμε επάξια τον τόπο μας. Στόχος μας οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται να απολαμβάνουν καθημερινά στο τραπέζι τους τα προϊόντα μας. Δική μας ευθύνη να διατηρούμε την ποιότητα και την παράδοση όπως αυτή ξεκίνησε πριν από 50 περίπου χρόνια»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email