Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Δύο Χρυσά μετάλλια, για Σοφία Κατσαντούρα και Αργύρη Καρασμανάκη στους Πανελλήνιους αγώνες λυκείων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Αλεξανδρούπολη

Επιτυχίες σημειώνουν οι αθλητές/μαθητές των Λυκείων της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι συμμετέχουν στους Πανελλήνιους αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεξάγονται στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για τον Αργύρη Καρασμανάκη του 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης και τη Σοφία Κατσαντούρα του Μουσικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης.

Το χρυσό μετάλλιο στους Πανελλαδικούς σχολικούς αγώνες Λυκείων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που πραγματοποιούνται στην Αλεξανδρούπολη κατέκτησε η μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης Σοφία Κατσαντούρα.

Η αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Γυμναστικής TAEKWONDO Αλεξανδρούπολης. 

“Σοφία μόνο περηφάνια νιώθουμε για εσένα. Συνέχισε, έρχονται τα καλύτερα !!!

Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης ….εκπαίδευση – μουσική παιδεία – υψηλός αθλητισμός !!!” ανέφερε σε μήνυμά του ο γυμναστής του σχολείου κ. Νικήτας Παπαπαντελής.

Ο Αργύρης Καρασμανάκης κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί στην κατηγορία -55 καταφέρνοντας την πολυπόθητη μοριοδότηση για την είσοδο του στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ο Μυλωνάς Θεόδωρος του Συλλόγου Σπάρτακος Αλεξανδρούπολης ανέφερε σε ανάρτησή του:

«Χρυσός Πανελληνιονίκης μετά από πέντε εκπληκτικούς αγώνες ο αθλητής του συλλόγου μας και μαθητής του 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης Αργύρης Καρασμανάκης στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στην κατηγορία -55 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας την Αλεξανδρούπολη.

Αποτελέσματα αυτής της μεγάλης επιτυχίας, είναι η κατάκτηση της πολυπόθητης μοριοδότησης για την είσοδο του στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στην Λαμπίδη Γεωργία μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ για την εξαιρετική προσπάθεια της».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη