Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Δ. Πέτροβιτς: «Δεν μπορεί να γίνει αποθήκη ψυχών ο Έβρος»

Σε επικοινωνία που είχε το focustonevro.gr με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, εδόθησαν μερικές περαιτέρω πληροφορίες για την έλευση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου στα τέλη της επόμενης εβδομάδας και για τρεις μάλιστα μέρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου σημείωσε πως η επίσκεψη θα εστιαστεί στο βόρειο τμήμα της Π.Ε. Έβρου, όπου ο Υπουργός θα επισκεφθεί την υφιστάμενη δομή, ενώ θα έχει συναντήσεις και επαφές με τους τοπικούς φορείς.

Ο κ. Πέτροβιτς βέβαια τον έχει προετοιμάσει για την υποδοχή που θα τύχει ο κ. Μηταράκης μεταφέροντάς του την πλήρη αντίθεση της τοπικής κοινωνίας και όλου του Έβρου γενικότερα στην οποιαδήποτε σκέψη επέκτασης ή αύξησης της χωρητικότητας της υπάρχουσας δομής τονίζοντας πως το μόνο το οποίο είναι όλοι σύμφωνοι είναι η αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης για τους τωρινούς διαμένοντες.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Πέτροβιτς διεμήνυσε στον κ. Μηταράκη πως ο Έβρος δεν μπορεί να γίνει αποθήκη ψυχώνΤο σίγουρο είναι πως το μήνυμα εστάλη, αυτό που απομένει να μάθουμε τις επόμενες ημέρες είναι αν κιόλας ελήφθη…

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη