Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Εβδομάδα εμπορίου αντί για Λευκή Νύχτα, ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του focustonevro.gr σχετικά με εναλλακτικές εκδηλώσεις αντί Λευκής Νύχτας φέτος το καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την αναβολή της Λευκής Νύχτας μεν, αλλά την διεξαγωγή “εβδομάδας εμπορίου”.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης  στη συνεδρίασή του της 18 Ιουνίου 2020 λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών σχετικά με την εξάπλωση του covid 19, αποφάσισε με αίσθημα ευθύνης, λόγω της πανδημίας του κορονοΐού και για λόγους αποφυγής συνωστισμού για την διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, να αναβάλει την διοργάνωση των εκδηλώσεων του φεστιβάλ «Λευκή Νύχτα Αλεξανδρούπολης 2020».

Ωστόσο, με την ελπίδα και την ευχή τα πράγματα με την πανδημία να εξελιχθούν όσο το δυνατό πιο ευνοϊκά δεσμευόμαστε για την διοργάνωση του εν λόγω φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2021 και ανακοινώνουμε για φέτος την διοργάνωση της «Εβδομάδας Εμπορίου 2020» από 3 έως 8 Αυγούστου για την αγορά της Αλεξανδρούπολης κατά την οποία τα καταστήματα θα μπορούν να προβούν σε επιπλέον εκπτώσεις με κορύφωση την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 όπου θα πεζοδρομηθούν οι δρόμοι του κέντρου της πόλης για την διευκόλυνση της διέλευσης του καταναλωτικού κοινού.

Οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτοφανείς, συνεπώς σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση σας και ελπίζουμε όλοι να στηρίξουμε την «Εβδομάδα Εμπορίου 2020».

Με τιμή

Η Πρόεδρος     Κουρμπανιάν Βίβιαν Ο Γενικός Γραμματέας     Κουρτίδης Γεώργιος

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη