Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

«Εβδομάδα Εξωστρέφειας 2021»: Με αφετηρία την Ορεστιάδα ξεκίνησε η έκθεση των τοπικών προϊόντων

Από την Ορεστιάδα ξεκίνησε η «Εβδομάδα Εξωστρέφεια 2021» από το Επιμελητήριο Έβρου στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας του.

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στις τοπικές επιχειρήσεις του Έβρου οι Ορεστιαδίτες αλλά και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν ντόπια εδέσματα και προϊόντα. Τοπικοί παραγωγοί, επιχειρηματίες και οικοτέχνες υποδέχονταν τον κόσμο με χαμόγελα και καλή διάθεση, με σκοπό την ανάδειξη της παραγωγής τους.

Στο εκθετήριο συμμετείχαν οι τοπικές επιχειρήσεις και οικοτεχνίες, Εβρίτικο Παραδοσιακό Ταχίνι Ελληνοχωρίου, LIFEHERBS με αρωματικά φυτά και βότανα από τη Νίψα Έβρου, Λουκούμι Φερών Γιαννακίδη, Μύλοι Θράκης Ουζουνόπουλος ΑΕ από την Αλεξανδρούπολη, Εβρίτικο Μελισσοκόφινο από τις Φέρες, “Η Γαία” Συνεταιρισμός Γυναικών Τριγώνου και το Άρωμα Έβρου από το Βάλτο Έβρου, Μελισσοκομία Μπουρουτζίδου και Μελισσοκομία Λαμπρίδου Δάφνη από το Τριφύλλι Έβρου.

Το παρών στο Εκθετήριο στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας έδωσαν ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η Εβδομάδα Εξωστρέφειας 2021 θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις του νομού όπως η Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Σουφλί και Σαμοθράκη. Επιπλέον, το Εκθετήριο των προϊόντων θα ταξιδέψει και στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο, στο περίπτερο που θα διαθέτει το Επιμελητήριο Έβρου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email