Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Εβρίτης ο πιλότος που έσκισε τους αιθέρες ανήμερα της γιορτής των Αρχαγγέλων

Από χωριό του Βορείου Έβρου κατάγεται ο ένας εκ των δύο πιλότων που την Τρίτη έκαναν την Αλεξανδρούπολη να ταρακουνηθεί.

Ο 32χρονος πιλότος μαζί με το συνάδελφο του, έκαναν αισθητή την παρουσία τους τιμώντας την μνήμη των Αρχαγγέλων και κάνοντας τους Αλεξανδρουπολίτες αλλά και όλη την ακριτική Ελλάδα να νιώσουν δέος και περηφάνεια για την Πολεμική Αεροπορία μας.

Τα δύο μαχητικά  «έσκισαν» τους αιθέρες ξεκινώντας από τις Σέρρες ακολουθώντας την πορεία προς Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και συνέχισαν προς Σαμοθράκη, Λήμνο, Αη Στράτη, Μυτιλήνη, Οιννούσες, Χίο και Ψαρά!!!

Για δύο ώρες περίπου τα δύο μαχητικά διέσχισαν τα σύνορα της χώρας μας. Πρόκειται για ένα “ταξίδι” που θα ζήλευε κα θα ήθελε να κάνει ο καθένας μας!

Σε επικοινωνία που είχε το focustonevro.gr με τον Εβρίτη πιλότο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Περάσαμε από τα κέντρα των πόλεων για την ανύψωση του ηθικού ώστε να κοιτάξει ο κόσμος ψηλά και να νιώσει περηφάνεια!»

Αυτό που ήθελαν σίγουρα το κατάφεραν!!!

Φυσικά αξίζει και πρέπει να κάνουμε την ίδια αναφορά και να συγχαρούμε και τον 30χρονο πιλότο του δεύτερου αεροσκάφους με καταγωγή από τα Φάρσαλα.

Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο πιλότος επέλεξε την διακριτικότητα, δείγμα ευγενείας και ταπεινότητας και ζήτησε να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. Το focustonevro. gr σέβεται την επιθυμία του Εβρίτη “Ίκαρου” και του συναδέλφου του.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email