Σάββατο 27 Απριλίου 2024

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: Εβρίτικα προϊόντα γάλακτος από το Διδυμότειχο Έβρου

Με μια πλούσια γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων,  η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ παρέχει την εγγύηση της τοπικής προέλευσης και αναδεικνύει τις αξίες της Θρακιώτικης γης, αυθεντικά και υπεύθυνα.

– Φρέσκο γάλα Θράκης. Αγνό και πλούσιο σε πολύτιμες βιταμίνες.

– Σοκολατούχο γάλα Farmer. Το θρακιώτικο σοκολατούχο! Το ιδανικό ταίρι για την θρακιώτικη μπουγάτσα.

– Γιαούρτια ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ. Μια υπερτροφή στο τραπέζι σας!

Πλήρης γκάμα γιαουρτιών. Κατσικίσιο, πρόβειο, αγελάδος, στραγγιστό & γιαούρτι με φρούτα.

– Κεφίρ & Αριάνι. Ελιξίριο ζωής και μυστικό μακροζωίας!

– Τυροκομικά προϊόντα φτιαγμένα με παραδοσιακό τρόπο.

Φέτα ΠΟΠ

Η φέτα Εβροφάρμα είναι ένα προϊόν πιστοποιημένης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ). Παράγεται στο Διδυμότειχο όπου με μακρά παράδοση στο χώρο της τυροκομίας φτιάχνεται μέχρι και σήμερα με τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο. Το γάλα προέρχεται από ντόπια κοπάδια αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής της περιοχής και συγκεκριμένα χρησιμοποιείται με αναλογία 70% πρόβειο γάλα και 30% κατσικίσιο γάλα. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά μοναδικότητας της Φέτας Εβροφάρμα που της χαρίζουν την χαρακτηριστική μεστή και βουτηράτη γεύση και την ελαφρώς όξινη επίγευση. Ωριμάζει σε δοχεία για τουλάχιστον 3 μήνες, ώστε να ολοκληρωθεί ο γευστικός χαρακτήρας του τυριού.

(Ασημένιο βραβείο γεύσης σε διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας στις Βρυξέλες 2018)

Κατσικίσιο τυρί

Παράγεται στο Διδυμότειχο με τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο. Το γάλα προέρχεται 100% από ντόπια κοπάδια αιγών ελεύθερης βοσκής της περιοχής. Το κατσικίσιο τυρί χαρακτηρίζεται από την σκληρή του δομή και το κατάλευκό του χρώμα, την χαρακτηριστική του γεύση και την ελαφρώς όξινη επίγευση. Ωριμάζει σε δοχεία για τουλάχιστον 3 μήνες, ώστε να ολοκληρωθεί ο γευστικός χαρακτήρας του τυριού.

Τελεμές από αγελαδινό γάλα

Παράγεται στο Διδυμότειχο με τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο από ολόφρεσκο αγελαδινό γάλα και για αυτό διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της κατηγορίας του. Έχει έντονο γευστικό χαρακτήρα και όξινη επίγευση. Είναι ένα εξαιρετικό λευκό τυρί που συνοδεύει άριστα όλα τα φαγητά και είναι το κατεξοχήν τυρί για τις παραδοσιακές θρακιώτικες πίτες.

Όλα φτιαγμένα με τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο από αγνές πρώτες ύλες, με την ξεχωριστή γεύση ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ.

Θα τα βρείτε σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες supermarkets, καθώς και σε mini markets.ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

1ο χλμ. Διδυμοτείχου – Ορεστιάδας
+30 25530 20020
[email protected]
Εβροφάρμα Βιομηχανίας Γάλακτος
evrofarma.gr
evrofarma_dairy
EVROFARMA SA