Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Εγκαινιάστηκαν τα ανακαινισμένα γήπεδα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου βρέθηκε χθες η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, προκειμένου να εγκαινιάσει τα γήπεδα που αναβαθμίστηκαν με την πολύτιμη διαμεσολάβηση της Ένωσης και την σπουδαία γενναιοδωρία χορηγού εταιρείας.

Σε μια σεμνή τελετή, οι μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου υποδέχτηκαν θερμά την κα Μαρτίνου, που συνοδευόταν από συνεργάτες της στην Ένωση «Μαζί για το παιδί», καθώς επίσης και από αντιπροσωπεία της χορηγού εταιρίας. Στους επισκέπτες, τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και προσέφεραν δώρα που προετοίμασαν με τους δασκάλους τους.

Τη σεμνή, αλλά πολύχρωμη εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Χατζηγιάννογλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Μπιλιακάκης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μπαντίκος, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου κα Βουρδόγλου, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κα Μανάφη και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στο Διευθυντή του Σχολείου κ. Παπαμιχαήλ, στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους μαθητές που συμμετείχαν στην ευχαριστήρια εκδήλωση, έχοντας προετοιμάσει τόσες εκπλήξεις, οι οποίες συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους και επιβεβαίωσαν πως για τα παιδιά αξίζουν τα καλύτερα.

Η αναβάθμιση των γηπέδων που βρίσκονται στον αύλειο χώρο του Σχολείου τα καθιστά ασφαλέστερα και σαφώς ποιοτικότερα για τους αθλούμενους μαθητές. Τέλος, αξιοσημείωτο είναι πως η Ένωση «Μαζί για το παιδί» συνδράμει το σχολείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς πέρσι προσέφερε τεχνολογικό εξοπλισμό για τις αίθουσες της σχολικής μονάδας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη