Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Εθελοντική δράση καθαρισμού παραλίας Απαλού

Την Κυριακή 28/5/2023 στις 12.00-14.00 το τμήμα ΔΕΣΦΑ και We4All κλείνει ραντεβού με το περιβάλλον στην παραλία του Απαλού! Το τμήμα Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) αναλαμβάνει τον καθαρισμό της παραλίας στο πλαίσιο των εκστρατειών του για την ορθή ποιότητα του περιβάλλοντος. Το τμήμα έχει δείξει έμπρακτα την αφοσίωση του στην περιοχή εφόσον ανέλαβε τη δωρεά πετρελαίου κατά τη διάρκεια του χειμώνα στο σχολείο του Απαλού.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή, για τη δράση του καθαρισμού της παραλίας, είναι εκπρόσωποι του μη κερδοσκοπικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού We4All. Το κυρίαρχο σύνθημα τους: « Βοηθάμε τη Γη να θεραπευτεί και υπενθυμίζουμε στους ανθρώπους πως αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας» είναι το κεντρικό μήνυμα που στέλνουν σε μικρούς και μεγάλους.

Τους εθελοντές όλων των ηλικιών θα υποδεχτούν οι υπεύθυνοι συντονιστές της δράσης οι οποίοι θα γνωρίσουν από κοντά τους μικρούς φίλους. Θα δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες και ο απαραίτητος εξοπλισμός για τον σωστό καθαρισμό της παραλίας.

Όλοι μαζί στο πιο in ραντεβού στην παραλία λίγο πριν το καλοκαίρι!
Δήλωση συμμετοχής: [email protected]

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email