Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Εθελοντική Ομάδα Διδυμοτείχου “αποΔΙΔω” : Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά του Δήμου Διδυμοτείχου

Η Εθελοντική Ομάδα Διδυμοτείχου “αποΔΙΔω” συνεχίζει με καινούριες πρωτοβουλίες, συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για τα παιδιά του Διδυμοτείχου που έχουν ελλείψεις και χρειάζονται να καλυφθούν, εφόσον η νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει. Από σήμερα, και για όλο τον Σεπτέμβριο, όποιος έχει τη δυνατότητα μπορεί να προσφέρει σχολικά είδη καθημερινά στο ισόγειο του Δημαρχείου Διδυμοτείχου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τα παιδιά του Δήμου μας που βρίσκονται σε ανάγκη (τσάντες, τετράδια, κασετίνες, στυλό, μολύβια κ.τ.λ.)

Συχνά, οι περισσότεροι διαπιστώνομε ότι πολλά είδη κι αναλώσιμα γραφείου της κατοχής μας, ίσως μάς περισσεύουν! Καθώς και διάφορα άλλα σχολικά είδη που βρίσκονται σε καλή κατάσταση… μένουν στην άκρη!

Είναι ευκαιρία να προσφέρουμε ό, τι από αυτά μπορούμε κι επιθυμούμε στα παιδιά που ξεκινούν την σχολική χρονιά με ελλείψεις στον σχολικό τους εξοπλισμό και χρειάζονται τη βοήθειά μας για να τις καλύψουν.

Καινούργια και παλιά αντικείμενα θα δώσουν ζωή σε ένα ακόμη συνολικό ¨”αποΔΙΔω”

Από σήμερα (16/9) και για το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου.

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από: 07:00 – 15:00 στο ισόγειο του Δημαρχείου Διδ/χου (Βασ. Γεωργίου & Ορφέως 1).

Για πληροφορίες σχετικά με τη δράση επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6986086415 & 6940938460 ή στείλε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook: “Εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου αποΔΙΔω

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email