Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Εικόνες ντροπής και αγανάκτησης στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Την οργή των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών που βρίσκονται στην περιοχή προκάλεσαν αυτές οι εικόνες σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Ένα φαινόμενο που πραγματικά εξοργίζει αλλά και δυστυχώς επαναλαμβάνεται συχνά. Οι κάδοι ανακύκλωσης κοντεύουν να σκεπαστούν από συσκευασίες προϊόντων που βρίσκονται έξω από αυτούς. Πρόκειται δυστυχώς για το απόλυτο δείγμα αναισθησίας, ανευθυνότητας και πολιτισμού που δείχνουν κάποιοι λίγοι επαγγελματίες στην περιοχή. Ως γνωστόν, σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει οι συσκευασίες που να πατηθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να χωρέσουν όλες, μέσα στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης. Αντ’ αυτού ο ανεύθυνος ή οι ανεύθυνοι επέλεξαν να τους παρατήσουν στην αρχική τους μορφή και μάλιστα έξω από τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης.

Οι φωτογραφίες αυτές στάλθηκαν στην σελίδα μας focustonevro.gr από άλλους επαγγελματίες οι οποίοι «λούστηκαν» αυτές τις εικόνες αφού σε εκείνο το σημείο το πεζοδρόμιο ήταν δύσκολη και η διέλευση ακόμα και των πεζών.

Αυτό που δε γνωρίζουμε είναι σε τι κατάσταση ήταν οι κάδοι ανακύκλωσης την ώρα που εναπόθεσαν τις συσκευασίες το σημείο.

Ήταν γεμάτοι η άδειοι;

Ειδοποιήθηκαν υπηρεσίες του δήμου για τον όγκο των σκουπιδιών; Εάν ναι, ανταποκρίθηκαν;

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν επιτρέπεται να μένουν οι συσκευασίες αυτές με αυτόν τον τρόπο έξω από το κάδο.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη