Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Εκδήλωση για τα 20 χρόνια της παράταξης Πόλη & Πολίτες με ανακοίνωση συμμετοχής στις εκλογές του 2023

Η δημοτική παράταξη Πόλη & Πολίτες και ο επικεφαλής της Βαγγέλης Λαμπάκης, καλούν όλους τους Δημότες, όπως και όλα τα ΜΜΕ της Αλεξανδρούπολης και του νομού Έβρου, στη μεγάλη γενέθλια εκδήλωση των είκοσι χρόνων παρουσίας της παράταξης στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, αλλά και στην επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβρη του 2023.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 16 Νοέμβρη στις 7:00 μ.μ.

Η παράταξη Πόλη & Πολίτες και ο επικεφαλής της, τιμώντας τους συνδημότες μας, πλαισιώνουν την εκδήλωση με την παρουσία του Καθηγητή Μάνατζμεντ και Οικονομικής των Μεταφορών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Ιωάννη Μουρμούρη, με θέμα “Αλεξανδρούπολη και λιμάνι”.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε στην γενέθλια εκδήλωση για τα 20 χρόνια παρουσίας της παράταξής μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου Βαθμού.

Ο επικεφαλής μας θα προβεί στην επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής του και της παράταξής μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβρη του 2023.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την ομιλία του Καθηγητή μεταφορών και δικτύων του Δ.Π.Θ. κ. Ιωάννη Μουρμούρη με θέμα: «Αλεξανδρούπολη και Λιμάνι».

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης στις 19:00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

19:00 Έναρξη – Προβολή οπτικοακουστικού υλικού

19:10 Η εξέλιξη της παράταξης «Πόλη και Πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης» μέσα στην εικοσαετία, από την Γεν. Γραμματές Κυριακή Λεγγέτση

19:20 «Αλεξανδρούπολη & Λιμάνι» Ομιλία του Καθηγητή ΔΠΘ κ. Ιωάννη Μουρμούρη

19:50 Ομιλία –  Ανακοίνωση συμμετοχής του επικεφαλής της παράταξής μας Βαγγέλη Λαμπάκη στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές

20:00 Λήξη Εκδήλωσης

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email