Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Εκδηλώσεις για τη γιορτή της Μητέρας σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα από την Π.Ε.Ισότητας των Φύλων

Με σύνθημα «Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το θαύμα της μητρότητας, εκεί που αρχίζει και τελειώνει η Αγάπη» ετοιμάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, διοργανώνει (την Κυριακή 12 Μαΐου) σε 6 πόλεις της ΑΜΘ εκδηλώσεις, για να τιμήσει τη γιορτή της Μητέρας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε Αλεξανδρούπολη (Πλατεία Φάρου), Δράμα (Πλατεία Ελευθερίας), Καβάλα (Πλατεία Ελευθερίας), Κομοτηνή (Πλατεία Ειρήνης), Ξάνθη (Κεντρική Πλατεία Δημοκρατίας) και Ορεστιάδα (Κεντρική Πλατεία) και η επιτροπή καλεί μικρούς και μεγάλους σε μια συμβολική κίνηση όπου θα φτιάξουν τις προσωπικές τους δημιουργίες με υλικά που θα τους προσφέρονται για να δωρίσουν σ’ ένα από τα ιερότερα πρόσωπα της ζωής μας, την μητέρα!

Στον Έβρο το «ραντεβού» θα είναι στην πλατεία του Φάρου της Αλεξανδρούπολης και στην κεντρική πλατεία της Νέας Ορεστιάδας, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής.

Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, Κδαπ ΜΕΑ και του Συλλόγου Μέριμνας ΑΜΕΑ Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη