Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Όλα τα σημεία στα οποία στήνονται κάλπες την Κυριακή στον Έβρο

Σε 9 εκλογικά κέντρα θα διεξαχθούν στον Έβρο, την Κυριακή 15 Μαΐου, οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για Πρόεδρο και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Κάλπες θα στηθούν στο δημαρχείο και στο Πολυκοινωνικό της Αλεξανδρούπολης, στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, στο πρώην δημαρχείο Δικαίων, στα δημαρχεία Διδυμοτείχου και Σουφλίου, στο Πολύκεντρο Τυχερού, στο δημοτικό θέατρο Φερών και στο Πνευματικό Κέντρο της Χώρας Σαμοθράκης.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Τα εκλογικά κέντρα θα έχουν τμήμα για τα παλαιότερα μέλη και ξεχωριστό για τα νέα μέλη, όσους δηλαδή έχουν εγγραφεί μετά τις 21 Μαρτίου και μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.

Στα τμήματα των παλαιότερων μελών θα υπάρχουν δύο κάλπες: μία για πρόεδρο και μία για Κεντρική Επιτροπή, ενώ τα τμήματα για τα νέα μέλη θα έχουν κάλπη μόνον για πρόεδρο.

Είκοσι τέσσερις είναι οι υποψήφιοι από την Περιφέρεια ΑΜΘ για την Κεντρική Επιτροπή, ανάμεσά τους και οι: Νίκος Αργυρίου, Νατάσα Γκαρά, Σπύρος Δέδογλου, Ελίζα Καλέση και Ελένη Χουρδάκη, από τον Έβρο.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη