Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Εκλογές 2023: Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ για τις κάλπες στην Ελλάδα

Ειδησεογραφική είναι η αναφορά των τουρκικών ΜΜΕ στις εκλογές της Ελλάδας. Εστιάζουν στο γεγονός ότι υπάρχουν 21 «Τούρκοι» υποψήφιοι με το σύνθημα «Η ψήφος του Τούρκου για τον Τούρκο», ενώ κάνουν αναφορά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και στα προβλήματα που θα καθορίσουν την ψήφο του Έλληνα.

Η Ελλάδα προσέρχεται σήμερα στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές μετά από μια ανέμπνευστη προεκλογική περίοδο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναμετρηθεί με τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Ακολουθούν οι εκλογές της γείτονος σε 10 σημεία, γράφει η Χουριέτ

Τζουμχουριέτ: Ώρα εκλογών στη γείτονα – Η Ελλάδα πάει σήμερα σε εκλογές

Ο κόσμος στην Ελλάδα πάει σήμερα στις κάλπες. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μπροστά το κυβερνών κόμμα του Μητσοτάκη. Οι ειδικοί είναι της άποψης ότι η «οικονομία» θα καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα, αναφέρει η εφημερίδα.

Και σημειώνει: Οι εκλογές γίνονται σε πολύ ενεργό χρόνο. Εκτός από τις οικονομικές δυσκολίες που αισθάνεται η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας λόγω του σκανδάλου spyware και της ενεργειακής κρίσης, η Ελλάδα συγκλονίστηκε πρόσφατα από το θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών. Παραδόξως, πολιτικοί αναλυτές και ειδικοί στα ΜΜΕ επισημαίνουν ότι ζούμε μια από τις πιο ήρεμες και λιγότερο πολωμένες περιόδους των πρόσφατων προεκλογικών χρόνων.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr- Μαρία Ζαχαράκη

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη