Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: Ασθενής που εισήχθη στο νοσοκομείο εγκλωβίστηκε στην ψευδοροφή!

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας και αφορά έναν άνδρα περίπου 40 ετών εκπαιδευτικός ο οποίος μάλιστα ασκεί κανονικά το επάγγελμά του!

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες του focustonevro.gr το ΕΚΑΒ δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν άνδρα ο όποιος ζητούσε τη βοήθεια τους αναφέροντάς ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο ακόμη και στην επικοινωνία που είχε μαζί τους έδειχνε ότι ήταν σε διαταραχή και αναστάτωση καθώς ζητούσε να τον παραλάβουν από τη… Θεσσαλονίκη!.

Η υπηρεσία του ΕΚΑΒ κατάφερε τελικά να εντοπίσει τον άνδρα ο όποιος βρισκόταν στην Αλεξανδρούπολη και να τον παραλάβουν μεταφέροντας τον στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.

Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταφοράς του στο χώρο του νοσοκομείου και του έγινε ο πρώτος έλεγχος, τοποθετήθηκε σε θάλαμο.

Εκεί όμως ξεκίνησε μία νέα «περιπέτεια».

Ο εκπαιδευτικός προφανώς συνέχιζε να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μπήκε στο μπάνιο, αφαίρεσε τις γυψοσανίδες της οροφής και άρχισε να κινείται στο εσωτερικό της ψευδοροφής στην μονάδα που νοσηλευόταν.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μεταξύ σωληνώσεων και καλωδίων με αποτέλεσμα να σημάνει “συναγερμός”. Όταν τον εντόπισαν οι υπάλληλοι του νοσοκομείου κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για να τον απεγκλωβίσει δίνοντας αίσιο τέλος στην περιπέτεια αυτή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες χρειάστηκαν τουλάχιστον 4 ώρες για να καταφέρουν να τον απεγκλωβίσουν καθώς ήταν ιδιαίτερα δύσκολος ο εντοπισμός του ασθενούς και ο απεγκλωβισμός του.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη