Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ελένη Τοπαλούδη: Ο Άρειος Πάγος απέρριψε τις αιτήσεις αναίρεσης των δολοφόνων και βιαστών της

Απορρίφθηκε η αίτηση για αναίρεση της ισόβιας κάθειρξης για τους δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη.

Kαμία επιείκεια δεν έδειξε ο Άρειος Πάγος απέναντι στους δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη, απορρίπτοντας το αίτημά τους για αναίρεση της απόφασης που τους καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.

Η συμβολική δικαίωση ήρθε την Παρασκευή (14/6) για την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη.

Συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε τις αιτήσεις αναιρέσεως και των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι ζητούσαν να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, η οποία πλέον είναι αδύνατον να μετατραπεί.

«Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας, Αλέξιος Κούγιας, μαζί με τον συνάδελφο, Βαγγέλη Γκιουγκή, εκπροσώπησαν και στους τρεις βαθμούς δικαιοδοσίας την οικογένεια της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη, σε όλες τις δίκες που διεξήχθησαν μέχρι σήμερα. Σήμερα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε τις αιτήσεις αναιρέσεως και των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι ζητούσαν να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που τους καταδίκασε και τους επέβαλε την ποινή της ισοβίου καθείρξεως, η οποία πλέον είναι αδύνατον να μετατραπεί» ανέφερε στη δήλωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και του ομαδικού βιασμού.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη