Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ενίσχυση των ΚΤΕΛ Έβρου και Ροδόπης – Εντάσσονται στον β’ κύκλο του ΕΣΠΑ

Στον β’ κύκλο της δράσης του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών εντάσσονται τα ΚΤΕΛ αρκετών περιοχών.

Ειδικότερα, 13 πράξεις συνολικής δημόσιας δαπάνης 1.787.388 ευρώ εντάσσονται στη δράση με τίτλο: «Ενίσχυση επιχειρήσεων του τομέα αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών για την υιοθέτηση συστημάτων και την παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης πληροφόρησης του επιβατικού κοινού και ηλεκτρονικού εισιτηρίου» (β’ Κύκλος).

Με την απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, και αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το ΕΣΠΑ, εντάσσονται τα παρακάτω ΚΤΕΛ: Λειβαδιάς, Καβάλας, Χίου, Κοζάνης, Μεσσηνίας, Πάρου, Πρέβεζας, Άρτας, Ροδόπης, Έβρου, Σαλαμίνας, Τήνου και Λήμνου.

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Έβρου, Σταμάτης Ντούμπας, ανέφερε ότι εδώ και δύο χρόνια όλοι όσοι βρίσκονται στη μεγάλη οικογένεια των υπεραστικών λεωφορείων στον νομό, υποφέρουν, επειδή ο κόσμος δεν ταξιδεύει λόγω της πανδημίας. Όπως είπε, η κίνηση στα οχήματά τους το 2020 είχε πτώση 80%, ενώ το 2021 60%.

Όλα όσα είχε αναφέρει ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ για την δύσκολη κατάσταση εδώ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη