Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ενημερωτική δράση των νοσηλευτών του Π.Γ.Ν.Α. στο πάρκο των Χριστουγέννων

Μέσα σε ένα όμορφο και γιορτινό κλίμα, οι νοσηλευτές του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης συγκεντρώθηκαν σε ένα από τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που βρίσκονται στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας στην Αλεξανδρούπολη, απέναντι από την Ζαρίφειο Ακαδημία προκειμένου να ενημερώσουν τους διερχόμενους πολίτες για τις δυνατότητες των προγραμμάτων του νοσοκομείου της πόλης μας. Πέρα από την ενημέρωση οι νοσηλευτές προσέφεραν γλυκά μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε όσους στάθηκαν λίγα λεπτά να ενημερωθούν.

Η ενημέρωση αφορούσε: 1.Την εθελοντική αιμοδοσία και τον αντίκτυπο της στην λειτουργία του νοσοκομείου 2. Την δωρεά οργάνων και άλλα θέματα μεταμόσχευσης 3. Την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού 4. Την δωρεά μυελού των οστών 5. Την ζωντανή επίδειξη ΚΑΡΠΑ και πρώτων βοηθειών.

Στο πλευρό των νοσηλευτών βρέθηκαν και οι εθελοντές ενώ η δράση στηρίζεται και από την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος. Η δράση έλαβε χώρα 17:00-20:00 την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστεί την ίδια ώρα την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Ακούστε τι είπε η νοσηλεύτρια Μαρία Αμανατίδου για την δράση αυτή:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη