Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ενθουσιασμένος με το Σουφλί ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Ενθουσιασμένος με το την πόλη του μεταξιού φαίνεται πως είναι ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Ζουράμπ Πολολικασβίλι, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Θανάση Τσώνη, ο οποίος είχε πρόσφατα συνάντηση μαζί του. Υπενθυμίζεται πως το Σουφλί είναι ένα από τα τρία χωριά που διεκδικούν τον τίτλο του ΠΟΤ “Best Tourism Villages”.

Δείτε την ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού:

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το Σουφλί και την ευρύτερη περιοχή μας ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού Ζουράμπ Πολολικασβίλι, με τον οποίο είχα την χαρά να συναντηθώ και να συνομιλήσω, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης που διεξάγεται στο Λονδίνο, της World Travel Market (WTM).

Φυσικά του είπα πως έχει ανοιχτή πρόσκληση στην περιοχή. Άλλωστε είναι γνωστό το έντονο ενδιαφέρον του και για το δρόμο του Μεταξιού, μια πολιτιστική και οικονομική διαδρομή για την ανάδειξη της οποίας ο ΠΟΤ έχει υλοποιήσει στοχευμένα projects.

Καλή επιτυχία στο Σουφλί μας που επιλέχθηκε από την ομάδα εργασίας του υπουργείου Τουρισμού, ως ένα από τα τρία χωριά που θα διεκδικήσουν για την Ελλάδα μια διάκριση στο διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ) «Βest Tourism Villages».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη