Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Εξοργισμένοι οι έμποροι της Θράκης για την παράταση της αναστολής λειτουργίας του λιανεμπορίου

Με μια εξαιρετικά δηκτική ανακοίνωση αντέδρασαν τα μέλη της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης στις ανακοινώσεις Χαρδαλιά περί παράτασης της αναστολής της λειτουργίας του λιανεμπορίου αρχικά για μια εβδομάδα…και βλέπουμε…!!! Στην ανακοίνωση χρησιμοποιείται πολύ σκληρή γλώσσα και αποτυπώνεται γλαφυρά το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο εμπορικός κόσμος. Διαβάστε παρακάτω:

Οργή και απογοήτευση! Εκτός πραγματικότητας η νέα αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου η οποία ελήφθη ερήμην της αγοράς και των εμπόρων.

Οι ισχυρισμοί δε περί αύξησης του επιδημιολογικού φορτίου κατά 8-9% λόγω της λειτουργίας της αγοράς με click-away χαρακτηρίζονται ως αστείοι, λαμβάνοντας υπόψη τη συμπεριφορά των πολιτών κατά τη διάρκεια των εορτών, τον συνωστισμό εντός των super markets, αλλά και τις καθημερινές εικόνες εκτός των τραπεζών.

Η συμπεριφορά των εμπόρων υπήρξε υποδειγματική, από τον Μάρτιο του 2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, και χαρακτηρίστηκε από υπευθυνότητα, συλλογική και ατομική, η οποία διασφάλισε τη δημόσια υγεία.

Συντελείται δολοφονία της αγοράς και φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη