Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

ΕΟΦ: Μεγάλη προσοχή σε προϊόν για τα μάτια – Κίνδυνος υγείας και παραπλάνησης!

ΕΟΦ

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ενημερώνει τους καταναλωτές για τους κινδύνους σχετικά με ένα προϊόν για τα μάτια, το οποίο διατίθεται μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΦ, το προϊόν δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τουπροβάλλεται παραπλανητικά με «θεαματικά» αποτελέσματα, ενώ ο καταναλωτής καλείται να αποστείλει συμπληρωμένη φόρμα επικοινωνίας, χωρίς να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του. Έχει διαπιστωθεί ότι η έδρα των διαχειριστών των ιστοσελίδων βρίσκεται σε τρίτες χώρες.

Πρόκειται για το προϊόν με την ονομασία CLEANVISION (30 capsules), που διακινείται μέσω διαδικτύου ως «βιογενές σύμπλεγμα φυσικών εκχυλισμάτων που έχουν συγκεκριμένη επίδραση στη μείωση της όρασης και εξασφαλίζουν την πλήρη εξάλειψη των πιο κοινών ασθενειών του ανθρώπινου ματιού».

ΕΟΦ

Η φωτογραφία είναι από την σελίδα της εταιρείας στο Facebook, όπου και προωθείται το εν λόγω προϊόν.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για το CLEANVISION (30 capsules)

[pdfjs-viewer viewer_width=0 viewer_height=800 url=https://focustonevro.gr/wp-content/uploads/2021/02/eof-cleanvision.pdf download=true print=true fullscreen=false fullscreen_target=false fullscreen_text=”on” zoom=0 search_term=”” ]

Πηγή: iatropedia.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη