Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Επέκταση ΚΥΤ Φυλακίου: «Κάντε το όπως το Τυχερό» προτρέπει του κατοίκους του Βορείου Έβρου ο αντιδήμαρχος του Σουφλίου Δ. Δαρούσης

Με αφορμή την κυβερνητική πρόθεση περί επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου που είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες πριν εκπνεύσει το 2020, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης, ο οποίος πρωτοστατούσε στις αντιδράσεις ενάντια στην απομάκρυνση της 7ης Ταξιαρχίας στον Προβατώνα, καταθέτει την άποψή του και συστήνει στον κόσμο του Βορείου Έβρου να υψώσει το ανάστημα του απέναντι στα κυβερνητικά σχέδια.

Ο κ. Δαρούσης σημειώνει, πως και στην περίπτωση της Ταξιαρχίας του Προβατώνα παρότι διαβεβαίωναν πως δεν θα έκλεινε το στρατόπεδο, μονάχα όταν είδαν το μέγεθος των αντιδράσεων έβαλαν τα όποια σχέδια τους στον πάγο…

Ο ίδιος δηλώνει πως όλος ο Έβρος πρέπει να σταθεί ενωμένος και να δηλώσει την κατηγορηματική του αντίθεση διότι αν ευοδωθεί η δημιουργία νέου ΚΥΤ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας θα είναι η αρχή για την δημιουργία και άλλων τέτοιων δομών στον Έβρο.

Δείτε την ανάρτηση του κου Δαρούση:

Όταν τον Οκτώβριο στο Τυχερό ο κόσμος βγήκε στους δρόμους δίνοντας αγώνα για να μην καταργηθεί η 7η Ταξιαρχία…

Δημοσιεύτηκε από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΡΟΥΣΗΣ στις Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021

Να σημειώσουμε πως για το θέμα έχει συγκαλέσει αύριο έκτακτη σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης ο Πρόεδρος της ΠΕΔ – ΑΜΘ και Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης προκειμένου να αποφασιστεί μια κοινή γραμμή αντίδρασης και ένα διευρυμένο τοπικό μέτωπο εναντίωσης με την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων θεσμικών φορέων.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη