Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο ζητά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου σχετικά με τη στέγαση του τμήματος Ψυχολογίας

Νέα επιστολή προς την υπουργό Παιδείας απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου, με αίτημα την επίσημη, έγγραφη ενημέρωσή του αναφορικά με τις προθέσεις του υπουργείου επί του σχεδιασμού προσωρινής χρήσης του σχολείου για τις ανάγκες στέγασης του εξαγγελθέντος τμήματος Ψυχολογίας.

Ο Σύλλογος εκφράζει «απογοήτευση και θυμό» για το γεγονός ότι δεν υπήρξε «ανταπόκριση στην προηγούμενη επιστολή του» και επαναλαμβάνει τη θέση του για άρση της πρότασης του δημάρχου Διδυμοτείχου να στεγαστεί προσωρινά το πανεπιστημιακό τμήμα στο 3ο δημοτικό σχολείο.

Καλεί, δε, την ηγεσία του υπουργείου να εξετάσει την πρόταση του Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, η οποία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αναφέρεται σε εγκατάσταση του τμήματος Ψυχολογίας στο 1ο Γυμνάσιο και το παράρτημα του Γενικού Λυκείου Διδυμότειχου, μέχρι την κατασκευή κτιριακού πανεπιστημιακού συγκροτήματος στην πόλη. Ζητά επίσης δια ζώσης συνάντηση με τον υφυπουργό Παιδείας στην επόμενη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο κ. Συρίγος στο Διδυμότειχο, επισημαίνοντας πως μόνον έτσι «θα δοθεί η ευκαιρία για μία παραγωγική και ειλικρινή επικοινωνία».

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη