Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Επίσκεψη Σπύρου Καρανικόλα, υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ και συναντήσεις με φορείς και κατοίκους του Έβρου

Στο φουλ λειτουργούν οι μηχανές των κομματικών επιτελείων ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ξεκινήσει τις περιοδείες τους ανά την Ελλάδα, στέλνοντας αφενός το μήνυμα για την ανάγκη συμμετοχής στις ευρωκάλπες και αφετέρου για να συσπειρώσουν το ακροατήριό τους.

Στην πολιτική κρισιμότητα της μάχης των ευρωεκλογών δίνει έμφαση ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνοντας, πως οι ευρωεκλογές είναι εθνική κάλπη και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να παραμείνει η ΝΔ πολιτικά κυρίαρχη το βράδυ της 9ης Ιουνίου, χωρίς να παραλείπει να θέτει εκ νέου το πολιτικό δίλημμα «ποιος μπορεί να διεκδικήσει στην Ευρώπη περισσότερα για την Ελλάδα» επικαλούμενος τα επιτεύγματα της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά στο Ταμείο Ανάκαμψης και στο Μεταναστευτικό.

Περιοδείες, συσκέψεις και συγκεντρώσεις πραγματοποιούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε από το στρατόπεδο της ΝΔ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Σπύρος Καρανικόλας. Ο κύριος Καρανικόλας είχε συναντήσεις και επαφές με φορείς, θεσμικούς και κατοίκους του νομού, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους, να ακούσει προβλήματα και να μιλήσει για τις δίκες του θέσεις αλλά και τί σκοπεύει να κάνει αν και εφόσον τον επιλέξουν οι Εβρίτες για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ο κύριος Καρανικόλας έκανε μια στάση και στον αντιπεριφερειάρχη Έβρου Βαγγέλη Πουλιλιό, από τον οποίον ενημερώθηκε εκτενώς για τα τρέχοντα και βασικά ζητήματα.

Ο κύριος Καρανικόλας εξήγησε, πως όχι τυχαία ξεκίνησε τις εξορμήσεις του από τον Έβρο, καθώς τα σύνορα του νομού είναι και σύνορα της Ευρώπης, αναγνώρισε πως η περιφέρεια ΑΜΘ υστερεί σε σχέση με άλλες περιφέρειες, τονίζοντας όμως, πως έχει όλες τις προϋποθέσεις και τα εχέγγυα να αναπτυχθεί και να προσελκύσει δυνατότητες και προοπτικές καθώς μέσα από την ευρωπαϊκή ένωση τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τα προγράμματα που μπορούν να εξασφαλιστούν είναι πολλά και σημαντικά για το σκοπό αυτόν και δεσμεύτηκε, πως θα εργαστεί προς σε αυτήν την κατεύθυνση, ώστε η ΑΜΘ να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις στις οποίες συγκαταλέγεται.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email