Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Επίσκεψη του Πρέσβη Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα στο Επιμελητήριο Έβρου

Τον Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα Dr. SaadAlammarυποδέχτηκε στην αίθουσα «Ιωάννης Ουζουνόπουλος» του Επιμελητηρίου Έβρου, ο πρόεδρος Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο Σαουδάραβας διπλωμάτης, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές δυνατότητες και προοπτικές του Έβρου, καθώς όπως είπε η χώρα του επιδεικνύει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον και μάλιστα με ιδιωτικά κεφάλαια.

Ο κος Τοψίδης σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Απόστολο Παλακίδη έκανε μία αναλυτική παρουσίαση του Έβρου, των προοπτικών του, αλλά και των σημείων επενδυτικού ενδιαφέροντος που σε συνδυασμό και με τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο καθιστούν τον νομό ελκυστικό σε νέες επενδύσεις, που εφόσον κινούνται στοχευμένα μπορούν να είναι ιδιαιτέρως αποδοτικές τόσο για τους επενδυτές, όσο και για την τοπική κοινωνία.

Ο Σαουδάραβας πρέσβης και οι συνεργάτες του κατέγραψαν την παρουσίαση, την οποία παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και δεσμεύτηκαν για επανάληψη των επαφών στο εγγύς μέλλον.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη