Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Επαμεινώνδας Κουρτίδης: «Να καταστούν πρότυπο οι Παιδικές Κατασκηνώσεις Μάκρης – Απογοητευτική η εικόνα της κατασκήνωσης που παραλάβαμε»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Maximum FM και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό, ο Πρόεδρος της Παιδικής Κατασκήνωσης Μάκρης Επαμεινώνδας Κουρτίδης μίλησε για την εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας που είχε η κατασκήνωση όταν παρελήφθη από την δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη.

Χρειάστηκαν μεγάλες παρεμβάσεις από τα συνεργεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, μεταξύ άλλων, στις σκεπές, στην πυρασφάλεια, στο υδραυλικό δίκτυο και στον φωτισμό προκειμένου η κατασκήνωση να μπορέσει να υποδεχθεί για φέτος παιδιά σε συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής. Μάλιστα, ο κ. Κουρτίδης τόνισε ότι θα είχαν γίνει και άλλες παρεμβάσεις αν δεν είχε ξεσπάσει η πανδημία με τα περιοριστικά μέτρα που αυτή επέβαλλε.

Ο Πρόεδρος της Παιδικής Κατασκήνωσης Μάκρης προσέθεσε πως κοινός στόχος με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης είναι η κατασκήνωση της Μάκρης να καταστεί πρότυπο και κόσμημα για την ευρύτερη περιοχή και προς αυτή την κατεύθυνση το επόμενο διάστημα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης θα κατέβει στην Αθήνα προκειμένου να εξασφαλιστούν περισσότερα χρήματα, λόγω μειωμένης επιχορήγησης από το αρμόδιο Υπουργείο, για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email