Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Επανεκκινούν οι «πράσινες αποστολές» του Followgreen του δήμου Ορεστιάδας

Επανεκκινούν οι «πράσινες αποστολές» του Followgreen του δήμου Ορεστιάδας, που κάθε μήνα, με διαφορετικό θέμα, βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών, με σκοπό την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ανακύκλωσης. Το τρέχον θέμα αφορά τις οικολογικές πρακτικές για μηδενικά απόβλητα (Zero Waste). Οι χρήστες, μέσω της πλατφόρμας του Follow Green, συμμετέχουν διαδικτυακά στην «πράσινη αποστολή», και όταν ολοκληρώσουν όλα τα βήματα, λαμβάνουν πόντους επιβράβευσης και μπαίνουν στην κλήρωση για το δώρο του μήνα.

Πιο αναλυτικά ο Δήμος Ορεστιάδας αναφέρει:

Το Followgreen Δήμου Ορεστιάδας μας καλεί να ενημερωθούμε και να ευαισθητοποιηθούμε σχετικά με τον Zero Waste τρόπο ζωής. Μαθαίνουμε πως μέσα από απλές καθημερινές πρακτικές μειώνουμε το πλαστικό μας αποτύπωμα.

Λάβε μέρος στο Green Mission

«Zero Waste οικολογικές πρακτικές»

& Κέρδισε ένα Γυάλινο Οικολογικό Ποτήρι

www.followgreen.gr/orestiada/Mission/Single/3292

Κάθε μήνα, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email