Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Επιμελητήριο Έβρου: Μεγάλη συμμετοχή στην ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου

Πολύ μεγάλο ήταν -και παραμένει- το ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας του Έβρου για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου στις 15 & 16 Απριλίου 2021.

Ο σκοπός του σεμιναρίου ήταν να απαντηθούν τα ερωτήματα των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων και να παρασχεθεί εκπαίδευση στους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες της Θράκης σχετικά με την δυνατότητα που παρέχεται για την ανάληψη έργου (παροχή υπηρεσιών και αγαθών ) και σύναψη συμβολαίων με την Αμερικανική Κυβέρνηση.

Οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν ενημερώθηκαν για μία σειρά ζητημάτων όπως με δύο κεντρικούς άξονες:

1. Ποιος είναι ο τρόπος καταχώρησης επιχειρήσεων στη βάση δεδομένων της Αμερικανικής Κυβέρνησης SAM και σε άλλες παρόμοιες βάσεις δεδομένων, για την παροχή υπηρεσιών και αγαθών προς Αμερικανικές δυνάμεις που αναπτύσσονται στην περιοχή της Θράκης;

2. Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα SAM και WAWF (Wide Area Work Flow) για να συνάψουμε ανταγωνιστικά συμβόλαια και να υποβάλουμε αντίστοιχα ανταγωνιστικές προσφορές υπηρεσιών και αγαθών;

Λόγω των αυστηρών περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού το Σεμινάριο έγινε υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος των επιχειρηματιών, το ενημερωτικό υλικό θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε αυτό, όλοι όσοι το επιθυμούν.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email