Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Επιμελητήριο Έβρου: Τιμητική εκδήλωση για την συμπλήρωση των 100 ετών λειυτουργίας

Με αφορμή την συμπλήρωση των 100 ετών λειτουργίας του, το Επιμελητήριο Έβρου διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση τελώντας μνημόσυνο και ονοματίζοντας την αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου στη μνήμη του διατελέσαντος Προέδρου Ιωάννη Ουζουνόπουλου. Παράλληλα, ειπώθηκαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πορεία του Επιμελητηρίου, το οποίο ευχαρίστησε, με ανάρτησή του, όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δείτε την ανάρτηση:

100 Χρόνια Επιμελητήριο Έβρου – Αναδρομή στην Ιστορία

Τιμώντας την συμπλήρωση 100 ετών λειτουργίας, το Επιμελητήριο Έβρου τίμησε τις ρίζες της εμπορικής δραστηριότητας της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου. Αρχής γενομένης από τη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης και το μνημόσυνο που τελέστηκε εκεί υπέρ αναπάυσεως των κεκοιμημένων εργαζομένων, προέδρων και μελών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, η εκδήλωση της Κυριακής 10/10 κατέληξε στην ονοματοδοσία της αίθουσας του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Έβρου στη μνήμη του διατελέσαντος Προέδρου Ιωάννη Ουζουνόπουλου.

Ενδιαμέσως ειπώθηκαν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από την πορεία της εβρίτικης επιχειρηματικότητας στον χρόνο και τη γραμμική της εξέλιξη έως τη σημερινή της μορφή.

Ευχαριστούμε όλες και όλους για την παρουσία τους στην τιμητική αυτή εκδήλωση, για την οποία θα εκδοθεί αναλυτικό δελτίο ενημέρωσης από το Γραφείο Τύπου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email