Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Επισκέψεις στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Επίσκεψη στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς (Κ.Α.Ζ.) του Δήμου Αλεξανδρούπολης μπορούν να πραγματοποιήσουν όσοι θέλουν να δούνε τα ζώα που φιλοξενούνται, να λάβουν πληροφορίες γι΄ αυτά από τους υπεύθυνους του χώρου και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε υιοθεσία εφόσον το επιθυμούν.

Το επισκεπτήριο στο Κ.Α.Ζ. ορίζεται τις ημέρες Τετάρτη και Σάββατο κι ώρες 10:00 ως 13.00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

– Πριν την επίσκεψη, προηγείται απαραίτητα επικοινωνία με τον αρμόδιο κτηνίατρο.

– Η χρονική διάρκεια παραμονής ορίζεται στα 30 λεπτά.

– Η τήρηση του επισκεπτηρίου είναι αυστηρή αφενός για να μην παρακωλύονται οι καθημερινές εργασίες στο καταφύγιο κι αφετέρου να μην προκαλείται διαρκής ανησυχία στα ζώα.

– Οι επισκέπτες, κατά την είσοδό τους, καταχωρούν τα στοιχεία τους στο βιβλίο επισκεπτών κι ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προσωπικού.

– Οι ανήλικοι συνοδεύονται υποχρεωτικά από τους γονείς τους ή εναλλακτικά από άλλον ενήλικο, με υπεύθυνη δήλωση των γονέων ότι επιτρέπει την επίσκεψη των παιδιών στο χώρο.

– Απαγορεύεται αυστηρά η χορήγηση τροφής ή φαρμάκων στα φιλοξενούμενα ζώα.

– Ο χώρος ανάρρωσης δεν είναι επισκέψιμος.

– Η λήψη φωτογραφιών γίνεται κατόπιν ενημέρωσης κι έγκρισης από το προσωπικό του καταφυγίου.

Το Κ.Α.Ζ. βρίσκεται σε οικόπεδο εμβαδού 11 στρεμμάτων στην περιοχή Δωρικού και περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητα ισόγεια κτίρια για φιλοξενία ζώων, συνολικής επιφανείας 564 τ.μ. με ειδικό επιδαπέδιο άνοιγμα για άμεση έξοδο στον αύλειο χώρο αλλά και όλους τους λειτουργικούς και βοηθητικούς χώρους που απαιτούνται.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25510-22222

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email