Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Επιστολή Δημάρχου Ορεστιάδας στην Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως: “Το οφείλουμε στα παιδιά μας – Το οφείλουμε στην Θράκη μας”

Με επιστολή του ο δήμαρχος Ορεστιάδας προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως αναφέρεται στον υπαρκτό κίνδυνο υποβάθμισης των τμημάτων των Σχολών που λειτουργούν στην Ορεστιάδα.

Με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την ψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου περιορίζονται δραματικά οι επιτυχόντες στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης χωρίς να ξεπερνούν τα 30 άτομα ενώ μηδενίζονται οι επιτυχόντες στο Τμήμα Δασολογίας.

Στην ίδια επιστολή ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης παραθέτει επιχειρήματα, και προτείνει να γίνουν συγκεκριμένες αλλαγές με σκοπό να διασφαλίσει την λειτουργικότητα των τμημάτων στο επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του δημάρχου προς την Υπουργό Παιδείας.

[pdfjs-viewer viewer_width=0 viewer_height=800 url=https://focustonevro.gr/wp-content/uploads/2021/02/Επιστολή-Δημάρχου-Ορεστιάδας-4.pdf download=true print=true fullscreen=false fullscreen_target=false fullscreen_text=”on” zoom=0 search_term=”” ]
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη